Breng jezelf naar een hoger niveau en schrijf je in voor een training over adviesvaardigheden bij Specialist Development. Wij leren je tijdens de training Consulting Skills alles over de kunst van het beïnvloeden. Aan het einde van deze training over adviesvaardigheden weet jij hoe je advies het beste en zo effectief mogelijk overbrengt. Schrijf je daarom snel in!

Wat kan een training over adviesvaardigheden jou leren?

De training over adviesvaardigheden bij Specialist Development bestaat uit zes losse trainingsdagen die elke week plaats vinden. Naast het volgen van de trainingen krijg je opdrachten die je in je eigen werkomgeving uitvoert. Je behandelt tijdens de cursusdagen diverse onderwerpen. Zo leer je alles over de principes van effectieve communicatie, je potentieel benutten en een boodschap overbrengen. Ook ontvang je meer informatie over taal en paradigma’s en leer je hoe je mensen mee kunt krijgen in jouw visie. Daarnaast ontvang je vele extra’s. Denk hierbij aan boek, coaching en toegang tot een online leeromgeving.

Trainingen op een inspirerende locatie

Op trainingsdagen ontvangen wij je graag in de Dierense Toren. Dit is een bijzonder inspirerende trainingslocatie in Dieren. We zorgen voor voldoende koffie, thee en water en een lunch. De training over adviesvaardigheden start om 09.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. De exacte tijdens zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in de training over adviesvaardigheden? Vraag dan een vrijblijvende telefonische intake aan of meld je direct aan! Wil je eerst wat meer informatie? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0313-750914. We vertellen je graag meer over onze training. Naast de training Consulting Skills, bieden wij ook de trainingen: Koers en De Impactvolle Professional. Welke training kies jij?

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Training adviesvaardigheden

CONTACT GEGEVENS

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Hogestraat 14, 6953 AS Dieren.  

0313-750914

KvK: 30169842

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement