April 3, 2018

October 11, 2017

Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten

Quick Scan Professionele Impact - Try-out

14 Jan 2016

 

 

Vandaag was het dan zover. De try-out van de Quick Scan Professionele Impact. Gister had ik me er al erg op verheugd en nu kijk ik met veel plezier terug op een mooie dag. Spannend vond ik het ook. Zou het werken zoals we van te voren bedacht hadden?

 

Werken met een best strak tijdschema op een dag met zoveel files leverde in de ochtend al een mooie uitdaging op. We deden onderzoek naar de stijlen van beïnvloeding, voorkeurstypologie en iedereen kon direct aan de slag om dit tijdens een simulatie in de praktijk te brengen.  

 

Na de lunch was het tijd voor het neurotransmitters onderzoek.Het onderzoek naar de fase van je professionele ontwikkeling verliep ook binnen de tijd die we daarvoor gerekend hadden. Het dilemma onderzoek nam weer wat meer tijd. We leerden dat wat meer feedback op de dag zelf gewaardeerd zou worden omdat je nu eenmaal nieuwsgierig wordt naar jezelf :)  

 

 

Nu aan de slag met het opstellen van de rapportages zodat we die snel kunnen bespreken met alle deelnemers.  Het was een intensieve dag voor zowel de trainers als de deelnemers. Dank aan alle deelnemers van vandaag voor de inzet en de feedback.

 

Wij nemen deze mee al direct voor de tweede try-out die gepland staat op 11 februari a.s. Heb je nog interesse om mee te doen meld je dan snel aan want we zitten bijna vol.

 

Share on Facebook
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Hogestraat 14, 6953 AS Dieren.  

088 422 9422

KvK: 30169842

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement