REDENEN OM VOOR ONS TE KIEZEN

Visie op leren

Leren en ontwikkelen gaat in onze ogen niet om het afleren van dingen of het aanleren van nieuwe dingen. Wij geloven dat leren en ontwikkelen gaat over het (her)ontdekken van jezelf, het mild leren kijken naar jezelf. Je hebt succes behaald met bepaald gedrag maar op een gegeven is de magie daarvan uitgewerkt. Je vervalt in herhaling. Meer van hetzelfde helpt je dan niet verder in je ontwikkeling. Wil je als professional naar next level?

Specialisatie

Wij zijn volledig gespecialiseerd is in (persoonlijke) ontwikkeling van professionals. De drijvende krachten zijn Sijtze Verbeek en Hanna Wierts. Maar er zijn nog veel meer mensen bij betrokken. Wij zijn zelf professionals en hebben allemaal een lange ervaring met het coachen, begeleiden en faciliteren van leerprocessen. Het gaat bij ons nooit om de inhoud van je vak maar juist om wat je met deze inhoud, kennis bereikt.

Hoe kunnen wij je helpen

Ons aanbod is speciaal gericht op (hoog) opgeleide professionals. Wij bieden 3 bijzondere leertrajecten op basis van open inschrijving aan. Consulting Skills, KOERS en de Impactvolle Professional. Ook hebben wij een aantal online trainingen. Daarnaast bieden wij workshops, teambegeleiding en coaching aan. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk. Ons gedachtegoed hebben wij verwerkt in een uniek ontwikkelmodel DICE.

Loopbaan voor professionals

Voor professionals is veelal niet zo'n helder loopbaanpad als voor managers. Na je studie ga je werken, je verdiept je verder in je vak, van junior wordt je senior en dat is het dan meestal wel. Dit doet geen recht aan de ontwikkeling die je als professional doormaakt. Vraag jij je af hoe je je werk leuk kunt houden, hoe je teveel routine tegengaat, hoe je je invloed vergroot en meer impact creëert? Wij hebben daar jarenlange ervaring in en een passend aanbod.

Please reload

 
 
 
 
CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden