Goede presentatievaardigheden zorgen ervoor dat jij overtuigend en zelfverzekerd kunt presenteren. Leer daarom alles over overtuigend presenteren tijdens een training van Specialist Development. Wij bieden diverse leertrajecten en workshops over onder andere presentatievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en profileren.

Presentatievaardigheden verbeteren? Meld je aan voor een leertraject!

Bij Specialist Development bieden we drie verschillende leertrajecten. Deze heten: Professionele Impact, Koers en Consulting Skills. In deze trainingen leer je diverse vaardigheden zoals presentatievaardigheden en ontwikkel je jezelf als professional. Waar wil jij aan werken?

Tijdens de training De Impactvolle Professional, leer jij als senior professional hoe jij jezelf overtuigend kunt presenteren. Maar ook hoe je impact kunt hebben binnen je organisatie of hoe je zichtbaar bent. Het gehele traject bestaat uit diverse modules en neemt ongeveer een half jaar in beslag.

Ben je adviseur? Dan is Consulting Skills meer iets voor jou. Ook tijdens die training ga je aan de slag met je presentatievaardigheden. Je leert hoe je het beste kunt adviseren en wordt wegwijs gemaakt in de kunst van het beïnvloeden. Wil je meer een koers uitzetten voor jouw carrière? Schrijf je dan in voor de training Koers. Deze is ook te volgen in de verkortte vorm, Koers Compact.

Schrijf je vandaag nog in!

Schrijf je in voor een van onze leertrajecten en leer onder andere overtuigend presenteren! Je doet dit door jezelf aan te melden via de website of een telefonisch intakegesprek aan te vragen. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 0313-750914. Zien we jou terug tijdens een van onze trainingen?

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Presentatievaardigheden

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden