Wist je dat je meer over persoonlijk leiderschap leert tijdens een training van Specialist Development? Wij ondersteunen (hoog) opgeleide professionals met trainingen, coaching en workshops bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je volgt bij ons bijvoorbeeld eenvoudig een training over persoonlijk leiderschap of leert meer over adviseren tijdens een cursus hierover. Welke training kies jij?

Leer alles over persoonlijk leiderschap en meer tijdens een training van Specialist Development

Persoonlijk leiderschap komt uitgebreid aan bod in de training De Impactvolle Professional. Het interactieve leertraject is ontwikkeld voor professionals die hun impact willen vergroten. We werken tijdens deze training in groepen van maximaal 14 deelnemers en onder begeleiding van 2 trainers. Het traject duurt ongeveer een half jaar en bestaat uit diverse modules met overnachting, intervisie, individuele coaching en tandem coaching met je leidinggevende.

De basis van het traject is de U-theory van Otto Scharmer. Aan de hand van deze theorie leer je jouw gewoontes en overtuigingen kennen en bekijkt deze opnieuw. Je ontwikkelt tijdens het traject ‘voelsprieten’ om op een andere en nieuwe manier informatie op te pikken en te verwerken. Daarnaast herontdek je jouw kwaliteiten en leert te vertrouwen op een nieuwe manier om thema’s op te pakken.

Meer weten? Neem contact op of meld je aan voor een intake

Wil je meer weten over het traject De Impactvolle Professional? Neem dan contact met ons op via 0313-750914 of meld je aan voor een vrijblijvende telefonische intake. Ben je er al zeker van dat je het traject wilt volgen? Schrijf je dan direct in via het inschrijfformulier. Ga jij deelnemen aan onze training over onder andere persoonlijk leiderschap?

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap training

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden