Overtuigen en beïnvloeden is van groot belang wanneer je werkzaam bent als adviseur. Leer alles over de kunst van het beïnvloeden en overtuigen tijdens een training van Specialist Development. Wij bieden diverse trainingen en workshops waaronder Consulting Skills. Dit is een training die we al meerdere jaren geven en die jou als adviseur naar het volgende niveau brengt!

Consulting Skills leert jou beter te overtuigen en beïnvloeden

Overtuigen en beïnvloeden zijn waardevolle skills die je verbetert tijdens onze training Consulting Skills. Wij vinden het echter wel van belang dat jij als cursist wordt uitgedaagd. Daarom geven we geen standaardtrainingen met een vaste spreker of trainer. Je gaat elke keer aan de slag met andere facetten die te maken hebben met het verhogen van jouw effectiviteit als adviseur.

Persoonlijke sfeer

De training over overtuigen en beïnvloeden verspreiden we over zes losse trainingsdagen. Deze vullen we aan met opdrachten die je in de praktijk uitvoert. De trainingsgroepen bestaat uit maximaal acht deelnemers. Dit zorgt ervoor dat er een persoonlijke sfeer ontstaat. Al onze bijeenkomsten vinden plaats in onze trainingsruimte in de Dierense Toren. Tijdens te training word jij voorzien van water, thee of koffie en een heerlijke lunch.

Verhoog je effectiviteit!

Wil jij je effectiviteit als adviseur verhogen en leren hoe je nog beter kunt overtuigen en beïnvloeden? Schrijf je dan in of meld je aan voor een telefonisch intakegesprek. Heb je vragen? Neem dan contact op via het telefoonnummer: 0313-750914.

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Overtuigen en beïnvloeden

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden