Bent u op zoek naar opleidingen voor jouw werknemers die voor een echte gedragsverandering zorgen? Informeer dan naar de mogelijkheden die Specialist Development biedt. Wij zijn volledig gespecialiseerd in (persoonlijke) ontwikkeling van professionals en bieden zowel trainingen op basis van open inschrijving als in company trainingen.

Specialist Development biedt diverse opleidingen voor jouw werknemers

Bij Specialist Development bieden we zowel workshops als coaching en drie trainingstrajecten. Deze trainingstrajecten heten: Koers, Consulting Skills en De Impactvolle Professional. Deze opleidingen zijn op basis van open inschrijving, maar bieden we ook in company voor jouw werknemers. Daarnaast bieden we onder andere Adviesvaardigheden voor juristen en Impactuaris voor actuarissen.

Wij vinden bij Specialist Development maatwerk erg belangrijk. Daarom is er bij ons in overleg veel mogelijk en passen we de opleidingen voor jouw werknemers aan op de werksituatie waarin zij zich bevinden. Zo sluit de training echt aan bij jouw werknemers! De tijd en de duur van de opleidingen is afhankelijk van jouw wensen en de hoeveelheid werknemers die zich inschrijven voor de opleidingen.

Kies voor maatwerk en neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingen voor werknemers? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen met jou alle mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer: 0313-750914.

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Opleidingen voor werknemers

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden