Hoe doe jij dat, mensen overtuigen? Leer het van echte professionals en schrijf je in voor een van de workshops of leertrajecten van Specialist Development. Tijdens ons leertraject Consulting Skills leer je alles over efficiënt adviseren en mensen overtuigen. Wil jij jezelf uitdagen? Meld je dan vandaag nog aan!

Leren mensen overtuigen? Schrijf je in voor een training van Specialist Development

De Consulting Skills training wordt al meerdere jaren door ons bedrijf gegeven en blijkt erg succesvol. Het is namelijk geen standaardtraining met een vast onderwerp of altijd dezelfde trainer. Je leert tijdens deze training echt om jezelf naar een hoger niveau te brengen. Het is een training voor professionals en door professionals. Gedurende zes dagen leren we alles over het overtuigen van mensen en effectiviteit van je advies.

Wekelijkse bijeenkomsten in kleine groepen

Tijdens de training over het leren overtuigen van mensen werken we in groepen van maximaal acht deelnemers. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats en vullen we aan met opdrachten die je in de praktijk uitvoert. Omdat wij een inspirerende omgeving willen bieden, geven we al onze trainingen in de Dierense Toren. Ook voorzien we je van genoeg koffie, thee, water en een lekkere lunch. De locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wil jij leren overtuigen op een goede en effectieve manier? Meld je dan vandaag nog aan via het inschrijfformulier! Liever een telefonisch intakegesprek? Schrijf je dan in voor onze website, dan plannen we samen een intake. Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit doe je via 0313-750914. Durf jij het aan?

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Mensen overtuigen

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden