Tot welke hoogte stijg jij?

ONZE WERKWIJZE

Leren met je smart brain

Je onderzoekt je overtuigingen, je innoveert je denken, Je gebruikt alles wat je in je hebt (niet alleen je hoofd). We zijn vaak geneigd om informatie die we horen langs de lat van al aanwezige kennis te houden. Zo missen we soms essentiële nieuwe inzichten. Wij helpen je om je oordelen op te schorten.

Ervaren van iets nieuws

 

Je komt in nieuwe, onbekende situaties, je ontdekt nieuwe of vergeten kanten van jezelf. Door verschillende oefeningen kom je in aanraking komt met iets nieuws. Daarbij prikkelen we zowel de linker- als de rechter hersenhelft. Het gaat niet alleen om begrijpen maar ook om ervaren.

Ploeteren in de praktijk

 

Je brengt leren in de praktijk en de praktijk binnen het leren. Leren heeft immers te maken met de context waarbinnen je opereert. Je kunt je eigen casuistiek inbrengen in de trainingen en er is altijd gelegenheid tot coaching en intervisie met trainers en groepsgenoten. Ook nadat de training is afgerond.

Reflecteren doet je leren

 

Je hoeft van ons geen dingen af te leren. We dagen je uit om je arsenaal aan mogelijkheden te verbreden. Door die toe te passen in de praktijk en daarop te reflecteren leer je wat voor jou wel werkt. Door te leren reflecteren wordt je uiteindelijk je eigen leermeester.

WAT DEELNEMERS ZEGGEN:

JOOST

Ik heb geleerd om in een veel eerder stadium met andere mensen te overleggen. Ik krijg nu veel meer gedaan en het kost me minder energie.

SANDRA

Verrassende en inspirerende aanpak.

WILLEM

Hoge/grote toegevoegde waarde: kleine groep, veel aandacht, veel interactie ("aan de bak")

Please reload

YVETTE

Zelfinzicht, letten op eigen gedrag. Streven naar eigen geluk en hoe te bereiken.

JOEP

Het heeft mij geleerd dat ik mijn dromen en wensen hard op moet uitspreken en moet delen met de “wereld”. Dan is de kans veel groter dat ze uitkomen.

SANDER

Voor mij heeft het veel toegevoegde waarde gehad, want ik was echt op zoek naar "andere adviesvormen" dan wat ik altijl al gewend was om te doen

Please reload

Vraag gratis eEn vrijblijvende telefonische intake aan
 
CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden