Wil jij jezelf beter profileren op het werk? Schrijf je dan in voor een van de leertrajecten of workshops van Specialist Development. Ons trainingsbureau is gespecialiseerd in (persoonlijke) ontwikkeling van professionals. ‘Hoe kan ik mezelf beter profileren?’ is daarom een vraag waarbij wij je graag van dienst zijn.

Jezelf leren profileren? Schrijf je in voor een training of leertraject van Specialist Development

Jezelf profileren op het werk kan lastig zijn. Zeker wanneer je niet weet hoe je dit op de juiste manier aanpakt. Daarom bieden wij diverse leertrajecten aan waarin je onder andere leert hoe je jezelf kunt profileren op het werk. De vraag: ‘hoe kan ik mezelf profileren op een manier die bij mij en mijn functie past?’, staat hierbij centraal.

Uit welke verschillende leertrajecten kan ik kiezen?

We bieden bij Specialist Development drie verschillende leertrajecten: Koers, De Impactvolle Professional en Consulting Skills. Consulting Skills gaat over hoe jij het beste kunt adviseren. De Impactvolle Professional en Koers leren je meer over jezelf profileren op het werk. De Impactvolle Professional richt zit alleen meer op de senior professional.

Volg Koers en krijg inzicht in je ambities

Tijdens het traject Koers volg je meerdere modules over onder andere persoonlijke kracht, innovatie en doelen. Daarnaast zijn er losse werk-, train- en reflectiedagen. Ook heb je toegang tot de online leeromgeving en coaching. Alles in dit traject is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je stelt jezelf vragen als: hoe kan ik mezelf het beste profileren? Wat zijn mijn doelen en ambities? Welke patronen heb ik en hoe ontwikkel ik nieuwe strategieën?

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Wat is jouw impact als senior professional?

Het traject De Impactvolle Professional, gaat voornamelijk over hoe je meer impact als senior professional kan vergroten. Jezelf goed profileren op het werk is hier een groot onderdeel van. Je leert hoe je een personal presence ontwikkel en hoe je je werkzaamheden beïnvloed los van de inhoud.

Na een training van Specialist Development weet jij hoe je jezelf kan profileren!

‘Ik wil mezelf beter profileren op mijn werk’. Denk jij er zo over? Schrijf je dan in voor een van de trainingen over hoe je jezelf beter kunt profileren op het werk van Special Development. Dit doe je eenvoudig via de website. Je meldt jezelf aan of vraagt een telefonisch intakegesprek aan. Vragen? Neem contact op via 0313-750914. Gun jezelf een boost en duidelijke koers; schrijf je in voor een van onze trajecten!

Jezelf profileren

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden