Specialist Development biedt dé in company training die bij jouw bedrijf past. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de (persoonlijke) ontwikkeling van professionals en tillen jouw werknemers tijdens een in company training naar een hoger niveau. Gun jouw werknemers een boost en plan een in company training bij Specialist Development!

Een in company training op maat bij Specialist Development

Bij Specialist Development bieden we diverse opties. We beschikken over drie uitgebreide leertrajecten die we zowel op basis van open inschrijving als in in company vorm bieden. Dit zijn De Impactvolle Professional, Koers en Consulting Skills. Ook bieden we trainingen als: Adviesvaardigheden voor juristen en Impactuaris. Deze laatste training is speciaal ontwikkelt voor actuarissen. Zo vind je altijd een training die aansluit bij je vakgebied en organisatie!

Alles afgestemd op jouw wensen!

We vinden het bij Specialist Development van belang dat we maatwerk bieden. Daarom passen we onze training aan op uw situatie en organisatie. De duur en hoeveelheid trainingen is afhankelijk van het aantal deelnemers van de in company training en natuurlijk uw wensen. Samen zorgen we voor de juiste in company training voor uw personeel en tillen we uw werknemers naar een hoger niveau. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0313-750914. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden eventuele vragen.

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

In company training

CONTACT GEGEVENS

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Hogestraat 14, 6953 AS Dieren.  

0313-750914

KvK: 30169842

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement