Wil jij alles leren over het effectief beïnvloeden van mensen en hun gedrag? Schrijf je dan in voor de training Consulting Skills van Specialist Development. Wij bieden trainingen aan (hoog) opgeleide professionals over onder andere het effectief beïnvloeden van gedrag en het adviseren van mensen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse workshops, teambegeleiding en coaching. Maatwerk is hierbij altijd mogelijk.

Wilt u alles leren over effectief beïnvloeden?

In totaal biedt Specialist Development drie leertrajecten aan op basis van open inschrijven. Dit zijn de trajecten Koers, De Impactvolle Professional en Consulting Skills. Deze trajecten hebben allemaal een ander doel. Het doel van Consulting Skills is bijvoorbeeld het effectief beïnvloeden van mensen en gedrag. En wanneer je de training Koers volgt, leer je alles over persoonlijke kracht, ambities en

De Consulting Skills training leert je alles over hoe jij als professional zo goed mogelijk jouw advies kan overbrengen. Deze training is ontwikkeld voor professionals, specialisten en kenniswerkers van alle disciplines. Het is geen standaard training waarbij alle onderwerpen vast staan, maar deze worden aangepast op jouw doelen.

Wist je dat onze trainingen plaats vinden op een inspirerende locatie?

De training over het effectief beïnvloeden van mensen en gedrag bestaat uit zes losse trainingsdagen en vinden plaatst op een inspirerende locatie: de Dierense Toren. Deze locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij zorgen voor koffie, thee, water en een smakelijke lunch.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd in de training over het effectief beïnvloeden van mensen en gedrag? En wil jij je aanmelden? Doe dit dan direct via onze website of schrijf je in voor een telefonisch intakegesprek. Heb je vragen over de verschillende trainingen en wil je eerst wat meer weten? Neem dan telefonisch contact op. Je bereikt ons via het telefoonnummer: 0313-750914.

Ruim aanbod

Workshops en coaching

De specialist in persoonlijke ontwikkeling

Effectief beïnvloeden

CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden