.

 

Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk over te brengen. Dit is een uitdagende opdracht, zeker wanneer je door de inhoud van je werk gedreven wordt. De leergang consulting skills is ontwikkeld voor professionals, specialisten, kenniswerkers van alle disciplines. De leergang is te volgen op basis van inschrijving voor losse trainingsdagen maar kan ook als geheel worden gevolgd. Bekijk de diavoorstelling hierboven voor meer informatie. 

De kunst van het beïnvloeden

De kunst van het beïnvloeden.

En 4 extra's

TELEFONISCHE INTAKE

2

BOEK 

En je krijgt het boek Meesterlijk Adviseren dat we tijdens de Consulting Skills training gebruiken er gratis bij. Wij gebruiken dit boek omdat het compact, handzaam en prettig geschreven is door een van de Specialist Development trainers Paul Toebes. Het staat boordevol tips en geeft helder inzicht in de bijzondere aspecten van de adviesrelatie.

3

COACHING

Je krijgt onbeperkt telefonische en online coaching tijdens de Consulting Skills Training. Deze coaching is erg waardevol voor je, des te meer omdat het zo belangrijk is om de ervaringen tijdens je werk en de ervaringen in de Leergang met elkaar te verbinden! Dus zodra je je iets afvraagt, ergens tegenaan loopt, met nieuw gedrag experimenteert en dit wilt analyseren kun je bij de coach terecht

4

ONLINE LEEROMGEVING

In de online leeromgeving krijg je opdrachten, artikelen, filmpjes, leestips etc. aangeboden. Je kunt altijd met de trainer in contact treden als je nog vragen hebt. Je kunt je groepsgenoten op de hoogte houden van je ervaringen. Zo ontwikkel je je buiten de trainingsdagen om waar en wanneer jij maart wilt. De online omgeving kun je zelfs via een app op je telefoon benaderen. 

Voor je je definitief inschrijft voor Consulting Skills is er altijd een telefonische intake. Dit is belangrijk voor je zodat je goed weet waar je aan begint, wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Zo weet je zeker dat je in de voor jou meest geschikte leergang zit. Bovendien krijg je altijd de gelegenheid om oud-deelnemers te spreken en zo hun ervaringen te horen.

1

BIJZONDER INSPIRERENDE TRAININGSLOCATIE

Alle trainingsdagen ontvangen wij  je in de Dierense Toren. Daarnaast hebben wij ook voldoende koffie, thee en water voor je klaarstaan voor tijdens de training. Uiteraard hebben wij de lunch voor je verzorgd. We starten elke dag om 09:30 uur en werken tot circa 16:30 uur.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom je liever met Openbaar Vervoer dan is dat heel gemakkelijk want ons pand bevindt zich slechts op 3 minuten loopafstand van het Intercity Station Dieren.

Hogestraat 12, 6953 AS Dieren 

0313-750914

Download de brochure

Eerstkomende data 2020

Principes van effectieve communicatie: 

Invloed in de adviesrelatie: 

Mijn boodschap overbengen: 

De taal van de klant begrijpen: 

Hoe krijg ik mensen mee: 

Mijn potentieel benutten: 

4 maart 2020

11 maart 2020

18 maart 2020

25 maart 2020

1 april 2020

8 april 2020

Het is ook mogelijk om je voor één of meerdere losse dagen in te schrijven. Geef dit dan aan bij het aanvragen van de intake.

Vraag gratis eEn vrijblijvende telefonische intake aan
 
 
CONTACT GEGEVENS
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Specialist Development B.V.

Assendorperdijk 1, 8012 EG Zwolle.  

088 422 9400

KvK: 65733398
IBAN: NL 25 RABO 0360 4716 84

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacyreglement

 © 2017 Specialist Development             Privacyreglement           Algemene voorwaarden